“Csillagszóró” játékos vetélkedő

Mozgalmas, szórakozásokkal teli héten vannak túl a dombóvári József Attila Általános Iskola tanulói. December 12-16. közt minden napra jutott program.
Hétfőn a német nemzetiségi tagozat tartotta karácsonyi versenyét, kedden kézműves játszóház várta az ügyes kezű gyerekeket.
A hagyományos „Csillagszóró” ünnepségsorozat keretein belül Mikulás partira hívtuk az alsó tagozatos tanulókat. Az SZMK tagjainak aktív közreműködésével táncoltak, játszottak, szórakoztak, ajándékokat cseréltek.
Az „Adventi körforgás „ címmel meghirdetett játékos ügyességi vetélkedőn 6 fős csapatok mérték össze erejüket szerdán és csütörtökön. A „Fenyőlabirintus”, a „Jégzajlás”, a „Hógolyó-staféta”, a Dísz -sacc”, a „Gyertyafény -express”, az „Édes hóember”, az „Ajándékdoboz torony” és a „Fenyőgúla” állomásokon a télhez és az ünnepekhez kapcsolódó feladatokkal birkóztak meg a csapatok.
A hét záró programján a MiaManó színpad „Betlehemezés” c. előadásának tapsoltak a nézők.
A programsorozat sikeres megvalósításában az iskola dolgozói és az SZMK aktivistái vettek részt.
A költségeket a TÁMOP-3.2.4/08/1-2009-0020 Akadálymentes könyvtárak a dombóvári kistérségben c. pályázatból valamint az SZMK nyújtotta támogatásából finanszíroztuk.