Játékdélután

Játékdélutánt tartott az 5.c (Glaubné Nagy Ildikó, osztályfőnök és Szalainé Balogh Erika, osztályfőnök-helyettes irányításával) hétfő délután. Társasjátékok, kártya, marokkó biztosították a vidám közösségi élményt.

 

Bolhapiac

Csütörtökön délelőtt nagyon nagy érdeklődés mellett rengeteg játék, kártya, plüssfigura… cserélt gazdát a Bolhapiacon.
Az alsós és felsős gyerekek 200-250 Ft-ért adták-vették egymástól a megunt játékaikat! (Schrettner Nóra, DÖK patronáló tanár)

Remek hangulatú korcsolyázás

Az 5.c osztály kedden (január 17-én) egy remek hangulatú korcsolyázáson vett részt Kaposváron. A szülőkkel és testvérekkel kiegészülve közel negyvenen hódolhattak a népszerű téli sportnak. (Glaubné Nagy Ildikó)

Napközis foglalkozások

A délutáni tevékenységeket élményközpontú szemlélettel szervezték a napközis munkaközösség tagjai. A filmnézés mellett helyet kaptak kézműves foglalkozások, mézeskalácssütés. Az érkező szülőknek egy-egy szaloncukorral kívántak kollégák, gyerekek békés ünnepet.

Sakkpalota

Intézményünk Sakkpalota referencia iskolaként a Polgár Judit Sakk Alapítványtól Komplex Képességfejlesztő eszközcsomagot kapott. Intézményünkben egyre több pedagógus alkalmazza a gyerekek nagy örömére a Sakkpalota Programot a logikus gondolkodás fejlesztésére.
A gyerekek boldogan vették birtokba az eszközöket, amelyek hozzájárulnak a sakkpalotás foglalkozásaink sikerességéhez!
Tanulóink és pedagógusaink nevében köszönjük szépen az alapítvány támogatását!

Lucázó fiúk

„A hagyományt nem ápolni kell, mert nem beteg. Nem őrizni, mert nem rab. A hagyományaink csak akkor maradhatnak fent, ha megéljük őket.” (Sebő Ferenc)
Lucázó fiúk csoportja (6.a)