Pályázat zárása

TÁMOP-3.1.7-11/2-2011-0266
Kompetencia alapú oktatás elterjesztése -A József Attila ÁMK Általános Iskolájának felkészülése a referencia-intézményi munkára projektszechenyi

 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY


A TÁMOP-3.1.7-11/2-2011-0266 „Kompetencia alapú oktatás elterjesztése- A József Attila ÁMK Általános Iskolájának felk
észülése a referencia-intézményi munkára” pályázaton a József Attila ÁMK Általános Iskolája 6 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

Intézményünk innovációs igényét és lehetőségeit felhasználva az elmúlt évben pályázati munka keretében megkezdtük felkészülésünket a referencia-intézményi feladatra. Jó gyakorlatokat osztottunk meg nevelési-oktatási munkánkból: az adventi ünnepkör hagyományos rendezvényeiről és a József Attila-napok tehetséggondozó versenyeiről.(Az érdeklődők mindkét gyakorlatunkat megtekinthetik az Educatio – Szolgáltatói Kosár — Intézményi innováció —Jó gyakorlatok listája menüpont alatt.)
Sokoldalú szakmai munkát és önképzést végzünk május óta. Augusztus és szeptember hónapban 6 akkreditált képzésen vett részt 28 pedagógusunk, és 3 vezetőnk. A 30 és 15 órás tanfolyamokat az Okker Oktatási Kiadó és Kereskedelmi Zrt. vezette. A felkészítések a hálózati munka, mentori tevékenység, intézményi innováció témáiban zajlottak, segítve ezzel rugalmasabb, újszerűbb szakmai munkánkat, dokumentumaink bővítését, amivel a referencia-hely szerepre is alkalmasabbak lettünk. A támogatási összegből az iskolánk notebook-okat, fénymásológépet és irodabútort vásárolt, ami napi munkánkat, és a pályázattal kapcsolatos feladataink végrehajtását segíti.
Célunk, hogy a referencia intézményként, módszertani szolgáltatásként megosszuk tapasztalatainkat az érdeklődő pedagógusokkal.

Elérhetőségeink:
Dombóvári József Attila Általános Iskola
7200 Dombóvár, Fő u. 42-44.
Telefon: 74/ 466-047
Kapcsolattartó: Magyarné Lehóczki Éva
alsó tagozatos igazgatóhelyettes, projektmenedzser
E-mail cím: iskola@jozsefa-dombovar.hu
Honlap: www.jozsefa-dombovar.hu